bg / en   
електронен магазин

за нас         продукти         е-магазин         контактиБижутата, които фирма Габи предлага, са произведени от нас  с висококачествено цветно стъкло. В тях са използвани също така фрити (ситно смляно цветно стъкло), конфети (тънки цветни стъклени люспи) и стрингери (тънки стъклени пръчици). Други материали, които сме употребили за направата на някои от тези бижута, са сребърна, месингова, медна и неръждаема тел.

При производството на бижутата НЕ използваме бои, а само и единствено цветно стъкло.

Модни тенденции пролет - лято 2010

Огромни колиета от масивни вериги през дълги колиета на много редове от мъниста до големи полускъпоценни камъни , това лято колиетата са всичко друго само не и нежни или ненатрапчиви. Дали ще изберете да изразите себе си с красиви полускъпоценни камъни, които подчертават тоалета  или отразяват настроението ви, или ще се спрете на вериги от много модерната в момента тъмна стомана зависи от стила ви. Дължината също е крайна - от нашийници от камъни или медалиони от стъкло около врата  до висящи до пъпа колиета-всичко което е в тон с тоалета ви е позволено стига да изразява вас и да не е ежедневно, банално или традиционно. Забравете златните пръстени от бала си - златните бижута тази година са провокативни и масивни с интересни форми и обеми. Среброто пък е предимно красив обков на огромни полускъпоценни камъни.

 

 

 

Индиански, животински и други влияния

Както при обувките и чантите и при бижутата излизат на мода животинските мотиви - изборът на материали няма значение-камъни, пластмаса, метал, стомана, стъкло - всичко с шарките на животни от линиите на зебрата до люспите на змията е модерно. Като любими индиански камъни на мода излизат тюркоазите, малахита и по-неизвестната и ценна хризокола.

Огромни висящи обици

Естествено не в комбинация с къси колиета! Много модерните това лято рокли с открити рамена или деколтета предразполагат към огромни обици. Съчетанието на обемни форми с мотиви или изрязани форми на цветя, пеперуди, листа, пера, кожа, стъкло прави обиците атрактивен елемент от облеклото.За по-тържествени случаи тенденциите са -много дълги обици от вериги или кристали а защо не и комбинацията им. Лъскавите повърхности в бяло, сребристо, тъмно наподобяващи играчка за елха са изключително модерни - дали ще се спрете на халки или висящи зависи от формата на лицето и стила на тоалета ви. Тук отново властват крайностите - или големи обици или нищо!

Изобщо дизайнерите ни предлагат мода и бижута напук на кризата доказвайки че можете да бъдете завладяващи, атрактивни и интересни и с малко средства - нужно е само да сте изобретателни - не е проблем ако сте оставили златните пръстени в заложна къща -в момента те и без това са демоде - усмихнете се, купете си впечатляващо и евтино бижу - не забравяйте - важното е бижуто да разкрива вашата красота и настроение! 

 

 

web dezign DIZART

 

 

онлайн магазин